Verhuur

Bij Ma-de-liefste kan je 7 dagen in de week terecht voor het huren van een professioneel kolfapparaat  de Medela Symphony. Gemakkelijk, snel en eenvoudig. Ook is er de mogelijkheid om dit te combineren met een kolfconsult. Je krijgt dan alle uitleg, informatie, tips en adviezen voor het kolven en ik kijk mee tijdens een kolfsessie.


In de eerste weken na de bevalling kan het nodig zijn om te moeten kolven. Bijvoorbeeld wanneer de productie nog niet genoeg op gang komt, je pijn hebt bij het aanleggen, je baby te veel is afgevallen of nog niet goed aan de borst wil drinken of wanneer jullie niet altijd bij elkaar kunnen zijn door een ziekenhuisopname. 

Voorafgaand aan het huren van de kolf, dient er altijd eerst telefonisch contact te zijn.

Tarieven

Huur Medela Symphony: € 2,50 per dag of € 55,00 per maand

Dubbelzijdig afkolfset Medela (maat S, M, L of XL): € 37,50

Goed te weten

De kolven zijn professionele elektrische kolven, speciaal bedoelt voor ziekenhuis of verhuur. Ze voldoen aan alle hygiëne eisen. Het gaat om een zogenoemd gesloten systeem van de kolven.

Wil je dat er iemand meekijkt en je alle uitleg geeft over het kolven.
Dat kan met een kolfconsult. Voor € 50,- word de kolf thuis gebracht en gehaald, krijg je alle uitleg en tips en word er meegekeken met het kolven.


7 dagen in de week beschikbaar

Ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen

Praktische informatie

Huren van de kolf

Er dient van te voren een afspraak gemaakt te worden voor het huren van de kolf of weegschaal. Dit kan via de mail, app of telefonisch.

Er gelden algemene voorwaarden voor het huren van een kolf of weegschaal. 

Wanneer de huurperiode afgerond is, krijg je de factuur per mail toegestuurd. 

Ophalen of thuisbezorgd

Er kan gekozen worden om de kolf of weegschaal, op afspraak, op te komen halen in Waalre.

Er kan ook gekozen worden voor een kolfconsult (inclusief brengen en ophalen van de kolf bij je thuis). Ik geef je tijdens het consult alle uitleg over het apparaat, tips en adviezen voor het kolven en ik kijk een kolfsessie mee.

Kosten en vergoedingen

De kosten voor het huren van de kolf of weegschaal zijn hierboven te zien. 

Er wordt geen borg in rekening gebracht, maar er geldt wederzijds vertrouwen.

Er zijn een aantal zorgverzekeraars die de huur en aanschaf van een kolf (gedeeltelijk) vergoeden. Check daarom altijd even je polis van de zorgverzekeraar.

Van kolfset naar complete kolf

Het persoonlijk afkolfset dat je koopt, blijft jouw eigendom. Als je de huurkolf niet meer nodig hebt, kun je door middel van een aanvulset een complete kolf maken.  Bijvoorbeeld als je later een kolf wilt aanschaffen als je weer aan het werk gaat.

Voor de kolfset van Ardo, kun je met een aanvulling een complete Calypso  creëren.
Voor de kolfset van Medela, kun je met een aanvulling een complete Horigen Grace creëren.